He rides the wild horsesCanon EOS 7D SLR // Canon EF 70-200mm F/4L USM
1/200 sek, f/4, ISO-250

Har så mange bilder å vise dere, har jeg egentlig ikke oppdatert noe særlig på bloggen siden April, så det har samlet seg MANGE bilder. Skal blant annet legge ut de bildene jeg er mest fornøyd med fra både Arctic Stampede og bryllupet jeg fotograferte. Tenker også å fikse på designet, kanskje jeg får gjort det i løpet av denne uka. Hope so! Er så syyykt lei designet jeg har nå, det er altfor enkelt og kjedelig men rotete på samme tid. Har vell ikke orket å sette meg ordentlig inn i designoppsettet på wordpress, men en gang så må jeg jo nesten gjøre det, om jeg  noen gang skal bli fornøyd med designet.

Forresten, tusen takk for all oppmerksomhet og omtanke på innlegget jeg skrev om at jeg og Tim-Hugo skal bli foreldre! Er helt herlig å se at så mange bryr seg. Må også fortelle om noe morsomt som skjedde igår, dere finner det kanskje ikke like underholdende som jeg gjorde da, kremt. Jeg har fått låne en ultralyd-dings som fanger opp lyd så jeg bruker å ligge å høre på hjerteslagene til lille gullet mitt. Jeg har jo kjent liv i magen helt siden uke 15 (om ikke allerede uke 14, husker ikke helt), dette var jo bare de såkalte “luftboblene”, men i det siste så har bevegelsene mintes om en fisk som spreller. Igår derimot, så hørte jeg på hjerteslagene til babyen i venstre del av magen og plutselig så kom det et SKIKKELIG dunk fra magen, den sparka vekk ultralyd-dingsen og forsvant. Når jeg fant hjertelydene igjen så var babyen helt på høyre siden av magen, for en tulling. Aktiv liten krabat ja, men det er jo bare helt herlig! Var en så morsom opplevelse, for det var et ordentlig spark, både hånda mi og ultralyd-dingsen mistet fotfeste, haha. Herlige tider.

9 Responses to “He rides the wild horses”


Leave a ReplyThis site is protected by Comment SPAM Wiper.