Konkurranse om å vinne en Cewe-Fotobok!


Mitt bidrag til konkurransen.

Jeg hiver meg med på en konkurranse Mathias Hanssen holder gående der du kan bli den heldige vinneren av et gavekort på verdi av 500 kroner på en Cewe-Fotobok! Har hatt lyst til å lage en sånn fotobok evig lenge nå, så hadde vært utrolig morro å vinne et gavekort på nettopp det. Konkurransen går ut på å delta med et bilde og temaet for bilde man kan delta med er vinter. Har faktisk utrolig få vinterbilder jeg er fornøyd med, strange siden jeg bor oppi kalde Finnmark og her er det snø halve året liksom, så jeg måtte rote litt i arkivet og fant noen skjulte skatter. Deltar da med bildet ovenfor, syns det viser en fiin vinterstemning, harmonisk. Bli med i konkurransen du også, her finner du konkurranse informasjon!

12 Responses to “Konkurranse om å vinne en Cewe-Fotobok!”


Leave a ReplyThis site is protected by Comment SPAM Wiper.