Endelig fotografert hest igjen!Canon EOS 7D SLR & Canon EF 70-200mm F/4.0L USM

Det var så herlig å være i Alta i en mnd, har ikke ord! Jeg lengter sånn tilbake, hver dag. Jeg var rett og slett meg selv igjen, alt falt på plass. Det mest herlige med å være hjemme igjen var uten tvil det at jeg endelig kunne fotografere hest igjen! Det er jo hester her i Tana også da, men det blir ikke det samme. Jeg var på gården, sammen med min hest og kameraet, dag inn og dag ut (med mindre jeg var på jobb). Sukk, jeg savner det sånn. I morgen drar vi nok en gang til Alta, da blir vi bare til Søndag da, men det er bedre enn ingenting. Da skal jeg være sammen med de herlige hestene og min herligste Izor hele helga, og jeg klarer nesten ikke vente! Jeg gleder meg selvfølgelig også til å ta masse bilder.

Ute på jordet, sammen med hestene, med kameraet som øyner, går i ett med flokken.. Det er der jeg hører hjemme.

5 Responses to “Endelig fotografert hest igjen!”


  • Kjempe fine bilder :) Skjønner at du lengter hjem, og til hestene. Kjenner den følelsen veldig godt. Da jeg var i Forsvaret, på Porsangmoen ved Lakselv, så gledet jeg meg så mye til permene for å se hestene mine igjen :) Veldig godt! Og nå i sommer har jeg gjort så mye moro, har hoppet med hu ene for første gang på 3 eller 4 år, utrolig gøy :) Blir hardt å flytte fra dem igjen nå, men ser dem i jula igjen! :)
    Men, kan du ikke flytte hesten din til Tana på stall der? Da vil du jo ha den i nærheten? :)

  • Utrolig fine! Liker nr 1 spesielt :D

  • SV: Ja, ikke sant. Jeg har da bodd her i 19 år, 1 år i Finnmark, og nå flytter jeg ut for godt. Noe skummelt ;)
    Ahh… Det skjønner jeg! De jeg har står heller ikke på stall, eller de har en stall de kan gå inn i når som helst, men er det regn, snø eller ettellerannet rart så står de godt planta ute så og si uansett :) Syns det er mest naturlig, så forstår den begrunnelsen godt :)

  • Nydelig!!! Du er så flink, du! Kos deg i helga!!

  • Jeg absolutt elsker det nederste bildet!

Leave a ReplyThis site is protected by Comment SPAM Wiper.