Northern lightCanon EOS 7D SLR & Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

I går kveld så oppdaget jeg nordlyset, for første gang siden Mars/April og da måtte jeg selvfølgelig ta springfart å hente kameraet og stativet. Som vanlig så rakk nordlyset å minske kraftig og var ikke like sterkt som to minutter før, men jeg fikk alikevell tatt litt bilder. Hadde ikke mye tid på meg siden nordlyset dabbet av, og samtidig var jeg livredd. Var midt i skogen, det var helt mørkt og jeg var så innmari redd for at det skulle komme traskende en elg, bjørn, gaupe osv.. Hehe, det gjorde jo ikke det da, men frykten i seg selv var ille nok. Hadde vært ganske hjelpesløs om det hadde skjedd da, trur jeg tar med meg rifla på neste tur! Sånn for sikkerhetsskyld. Kanskje jeg må lære meg å bruke den først, hadde jo vært en idé.. Men uansett, grunnet dette så sleit jeg litt med innstillingene. Er jo veldig lenge siden jeg tok nordlysbilder sist, så bildene ble ikke heeelt som de skulle.

Men jeg syns jeg fikk noen brukbare bilder fordeom, som kunne reddes! Nå er det klart for nordlys-sesong, og jeg gleder meg! Neste gang har jeg fotoutstyret OG rifle på slep, og kanskje litt bedre forberedelser!

21 Responses to “Northern light”


Leave a ReplyThis site is protected by Comment SPAM Wiper.