About

Howdy!

Skal prøve å gjøre oppsummeringen om meg som person og mitt liv kort og godt. Vel og merke, jeg skal prøve, så godt jeg kan. Navnet er Benedikte, 19 år og opprinnelig fra Alta, men er for tiden bosatt i Tana. Jada, i Tana av alle plasser, helt utrolig at jeg havnet her. Fotografi og hest/westernstyle er min store lidenskap, og kombinerer da ofte disse to sammen. Folk flest sier at det å fotografere hesterelaterte situasjoner/arrangementer, eller generelt bare hest, er det jeg er best til og det kan jeg så absolutt si meg enig i. Jeg har lært meg mye om hestens natur, språk og tankegang kun ved å studere de gjennom kameralinsa. Er utrolig hvor mye man får med seg av å fotografere så flotte dyr, spessielt når man vil fange de rette øyeblikkene. Når det gjelder hestehold så orker jeg ikke skrive så mye om mitt syn på det akkurat her, men kan si så mye om at jeg er av den typen som prøver å la hesten leve så naturlig som mulig, rett og slett la hest være hest.

Jeg er da samboer med cowboyen i mitt liv, Tim-Hugo og vi fikk (veldig uventet) vår nydelige lille Janne Viktoria lillejulaften 2011, 5 dager før termin. Jeg er virkelig verdens heldigste person, nettopp fordi jeg har den flotteste familien på 3. Jeg elsker Tim-Hugo og Janne Viktoria med hele mitt hjerte, uerstattelig ♥

Man kan vel kalle meg en alt-mulig fotograf, also called allround photographer. Selvom hest er min sterkeste side innen fotografering, så liker jeg å ta bilder av.. Alt egentlig. Portrett er morsomt, selvom jeg ofte føler at kreativiteten ikke er helt wow-faktor, haha. Natur, dyrelivet generelt, bryllup osv.. er koselig det også. Bryllup har jeg fotografert et par ganger, og det er virkelig noe jeg kunne tenkt meg å ta på meg oppdrag for til vanlig. Er kjempe morro, og ikke minst utfordrende! Alle liker da en utfordring eller to. Jeg har ikke noen ordentlig portefolio (lat, orker ikke og skjønner ikke), men jeg bruker Flickr som en liten mini portefolio. Her legger jeg ut de beste bildene mine, har til og med lagt til forskjellige sett med forskjellige kategorier så det skal bli lettere og orientere seg rundt. Har også et eget “sett” som heter favoritter, der oppdaterer jeg med mine absolutte favorittbilder. Stikk gjerne innom min Flickr side her å ta deg en titt om du vil se mer av hva jeg har å by på!

Jeg er en positiv, livsglad cowgirl som elsker å finne på gale sprell! Er blitt helt lasso-frelst og har for ikke så altfor lenge siden blitt en liten roping-slave. Lykke for meg er mye, når jeg tenker over det, familie og gode venner er gulleverdt. Men om jeg skal nevne en situasjon som virkelig gjør meg lykkelig, så må det være å sitte rundt bålet med den god/gale cowboygjengen, våre trofaste firbeinte rundt oss, musikk og allsang, og selvfølgelig, vi må ikke glemme vår smaksfulle venn Jack Daniels. Det er i disse stunder jeg ikke eier en eneste bekymring, det er kun meg og mange gode venner som bare nyter livet der og da, der verken fortid eller framtid teller, men nåtiden.

Don´t even start to think you´re gonna change me. You be better of to try to rope the wind!

0 Responses to “About”


  • No Comments

Leave a ReplyThis site is protected by Comment SPAM Wiper.